Zde může být vaše reklama.
Úterý 23.4.
Svátek má Vojtěch
Menu

Chebský Wine & Fresh Food se blíží

Chebský Wine & Fresh Food se blíží

foto: Archiv

04. 02. 2020 - 11:00

O víkendu, konkrétně v sobotu 21. a v neděli 22. června letošního roku, provoní chebský areál Krajinka nepřeberné množství toho nejlepšího jídla. A na své si samozřejmě přijdou také znalci dobrého vína. V areálu Krajinka se totiž uskuteční druhý ročník Wine & Fresh Food Festivalu, na jehož první ročník si našlo cestu 14 tisíc návštěvníků. A ti se mají na co těšit také během druhého pokračování.

„Samozřejmě chceme, aby nabídka byla ještě pestřejší, než loni. Návštěvníci se tak mohou těšit na širokou nabídku kuchyní. Prozradit mohu, že nebude chybět avokádové bistro, indická kuchyně, asijská kuchyně, exotická kuchyně, vegetariánská či raw jídla. Na své si přijdou také milovníci amerických burgerů nebo sladkého,“ odtajnil část nabídky Filip Štěřík, jeden z pořadatelů festivalu. Jak již název festivalu napovídá, chybět nemůže ani rozmanitá nabídka vín. „Návštěvníci budou moct ochutnat opravdu kvalitní vína. Ta budou doporučována k jednotlivým pokrmům,“ doplnil Štěřík.

K dobrému jídlu a pití patří samozřejmě také dobrá hudba. „Hudební program je připraven na oba dva dny. V sobotu zahraje mimojiné hudební skupiny Jananas, Top Dream Company, nebo třeba Fast Food Orchestra,“ pokračoval organizátor. Vrchol hudebního programu je připraven na neděli.

„Především ženy určitě potěší vystoupení legendárního Janka Ledeckého. To nejlepší ale přijde na samotný závěr a mohu slíbit, že se návštěvníkům festivalu představí absolutní špička české hudební scény,“ dodal s úsměvem Filip Štěřík, který by chtěl českou hudební hvězdu odtajnit v následujících týdnech.

Návštěvníci se mohou těšit také na bohatý doprovodný program. Pro nejmenší nebude ani letos chybět oblíbený dětský koutek s nafukovacím hradem, či dílničky. Pro pány bude k dispozici barber shop a na své si přijdou i milovníci výšek. „Jednáme o možnosti letu balónem,“ doplnil jeden z organizátorů. Také při druhém ročníku budou organizátoři klást důraz na podporu regionálních potravin a umělců.

„To je samozřejmostí, protože chceme i při této akci podporovat lidi z regionu. A to jak výrobce potravin, tak regionální pivovary. Vystoupí místní pěvecké sbory, místní interpreti či taneční skupiny. Kromě toho budeme klást také velký důraz na eko materiály,“ uzavřel Filip Štěřík.

Další články