Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 25.4.
Svátek má Marek
Menu

Marek Ztracený vystoupí na festivalu v Chebu

Marek Ztracený vystoupí na festivalu v Chebu

foto: MZ

10. 03. 2020 - 09:00

K nejlepšímu jídlu a pití samozřejmě patří také ta nejlepší hudba. A tu na druhém ročníku Wine And Fresh Food Festival, který se koná od soboty 20. června do neděle 21. června na Krajince v Chebu, zaručeně obstará Marek Ztracený! V současné době zřejmě nejoblíbenější český zpěvák.

„Chtěli jsme návštěvníkům nabídnout absolutní špičku české populární hudby a tou Marek Ztracený jednoznačně je. Potvrzuje to již několik let a naposledy to potvrdil před dvěma týdny, kdy vyprodal dva své koncerty v pražské 02 aréně, největší české hale,“ uvedl Filip Štěřík, jeden z organizátorů chebského festivalu.

Na festivalu vystoupí Marek Ztracený v neděli zhruba od 18:30 hodin. „Publiku předloží své nejvýraznější skladby a singly, kterých má v repertoáru požehnaně. Myslím si, že se návštěvníci festivalu mají opravdu na co těšit. Všechny koncerty Marka Ztraceného jsou velkým zážitkem a jsem velice rád, že se nám ho podařilo domluvit na festival v Chebu, protože jeho program je pochopitelně velmi nabitý,“ doplnil Štěřík. Jeho slova potvrzuje také fakt, že nikde jinde v Karlovarském kraji zatím Marek Ztracený v letošním roce koncertovat nebude. „Jeho fanoušci mají jedinečnou možnost si ho poslechnout naživo. A v kombinaci s úžasným chebským areálem a skvělým jídlem a pitím to bude opravdu velkolepý zážitek, na který se sám velice těším,“ pokračoval Filip Štěřík.

Marek Ztracený je původem z Železné Rudy na Šumavě. Na výsluní popularity jej vyneslo jeho debutové album Ztrácíš se stejnojmenným singlem, díky němuž se Ztracený stal také objevem roku v hudební anketě Český slavík. V roce 2009 vydal druhé album Pohled do duše, představil se také jako předskokan pražského koncertu americké zpěvačky Beyoncé a jako host turné zpěvačky Anny K. Poté ale prožil divoká léta, která charakterizují názvy jeho alb z té doby - V opilosti (2013) a Pády (2015). V roce 2018 vydal studiové album s názvem Vlastní svět, které obsahuje hit Léto 95. Před několika dny představil své zatím poslední album s názvem Planeta jménem stres. Prvním singlem je píseň Tak se nezlob, jež byla představena v pátek i s valentýnským videoklipem.

Další články