Zde může být vaše reklama.
Středa 24.4.
Svátek má Jiří
Menu

11. ročník Do kraje se chystá hudební festival Rock iN Roll

Do kraje se chystá hudební festival Rock iN Roll

foto: Rock In Roll

12. 07. 2019 - 12:08

V sobotu 27. července 2019 se uskuteční 11. ročník hudebního festivalu Rock iN Roll. Dějištěm je přírodní koupaliště v Nové Roli u Karlových Varů. Festival je jedinečný svým plážovým charakterem.

Na dvou festivalových stage vystoupí Tata Bojs, Thom Artway, Krucipüsk, UDG, Už jsme doma, Imodium, Jablkoň, Plastic People of the Universe, The Wild Roots a DJ Swing Garden s Tomášem Havlínkem. Už tradičně festival startuje v 10:00 bohatým programem RiR Dětem.

Děti i rodiče se mohou těšit na Pouliční divadlo Viktora Braunreitera, bubenický workshop, skákací hrad a řadu dalších atrakcí a her. Hlavní festivalový program otevře kapela Jablkoň ve 13:15 na hlavní stage. Vstupenky jsou v předprodeji v sítích GoOut a Ticketstream za 440 korun a v prodeji na místě za 490 korun.

Více informací na Rock In Roll, na Facebooku a Instagramu.

Pod pokličkou festivalu Rock iN Roll 2019

Rock iN Roll patří mezi hrstku českých festivalů, jejichž dějištěm je pláž přírodní vodní plochy. Jedinečné prostředí umocňuje zážitek a vytváří překrásnou kulisu pro hudební produkci. Z původně místní akce v kulturním domě v Nové Roli přerostl Rock iN Roll v jednu z nejvyhledávanějších hudebních událostí Karlovarského kraje a každoročně roste i vzdálenost, z jaké fanoušci na festival přijíždějí.

Letošní ročník pomrkává vizuálem, komunikací i dramaturgií po významném 30letém výročí od pádu totality. Zároveň letos pořadatelé připravili dvě velké novinky: tou první je významný posun k ekologičtějšímu rázu festivalu, totiž minimalizaci plastového odpadu nahrazením tradičních kelímků těmi znovupoužitelnými (od výrobce NickNack). Druhou novinkou je sekundární Kaolin stage situovaná přímo na písčité pláži, která bude pod vlajkou nového generálního partnera Sedlecký kaolin hostit vybrané performery.

Další články