Zde může být vaše reklama.
Středa 24.4.
Svátek má Jiří
Menu

Čokoládu i hračky Tři spolupachatelé kradli na čerpací stanici

Tři spolupachatelé kradli na čerpací stanici

foto: Pixabay

23. 07. 2019 - 10:54

Za krádež ve formě spolupachatelství vedou policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře zkrácené přípravné řízení. Podezření z pokračujícího přečinu Krádež sdělili třiatřicetiletému muži z Karlových Varů. Jeho spolupachatelé devětatřicetiletá žena a sedmapadesátiletý muž si vyslechli téhož dne podezření ze spáchání přečinu krádež.

Začátkem července tohoto roku kolem deváté hodiny večerní po předchozí společné domluvě měli vejít na prodejnu čerpací stanice v Karlových Varech.  Zde si měli do přinesených tašek uschovat vystavené zboží z regálů, a to například různé hračky, doutníky a čokolády. Zbývalo už jen zaplatit. To však pachatelé neudělali a prodejnu opustili bez zaplacení uvedeného zboží.

Pár dní po společném lupu měl 33letý muž ze stejné prodejny čerpací stanice odcizit motorové oleje, uschovat si je pod kalhoty a odejít bez jejich zaplacení. Takového jednání se dopustil i přesto, že byl za přečin Krádež v posledních třech letech odsouzen rozsudkem Okresního soudu.

V případě prokázání viny hrozí ženě a staršímu muži trest odnětí svobody až na dvě léta a mladšímu muži trest odnětí svobody až na tři roky.

Další články