Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 25.4.
Svátek má Marek
Menu

I ve Varech Lidé se mohou obrátit na první regionální kancly Trikolóry

Lidé se mohou obrátit na první regionální kancly Trikolóry

foto: Trikolóra

12. 08. 2019 - 08:18

Trikolóra hnutí občanů se přibližuje lidem v regionech, pro něž otevírá první kanceláře. Poté, co byla v červenci otevřena kancelář hnutí v Karlových Varech a v Olomouci, startují další. Obrátit se na ně může každý občan.

„Regionální kancelář v Karlových Varech se nachází v Sokolovské ulici číslo 40 a každý čtvrtek mezi 13. a 17. hodinou tam budu k dispozici našim příznivcům, zájemcům o členství nebo všem, které pálí nějaký komunální či regionální problém,“ uvedl koordinátor hnutí Trikolóra pro Karlovarský kraj Aleš Chmelík.

V Olomouci působí regionální kancelář Trikolóry na adrese Za poštou 416/2 a je otevřena vždy v pondělí od 10 do 12 hodin a od 14 do 17 hodin.

V pátek 23. srpna se v 15 hodin otevře první kancelář Trikolóry na severu Čech. Bude sídlit v Rumburku na adrese Tř. 9. května 1037 a bude otevřena každé úterý a čtvrtek vždy od 15 do 17 hodin.

Během září plánuje Trikolóra otevřít svou kancelář v Hradci Králové a od prvního září také na Zlínsku. „Pro veřejnost bude k dispozici pověřená spolupracovnice jeden den v týdnu, která nám zároveň  bude pomáhat s administrativou, včetně zabezpečení kontaktní komunikace s registrovanými podporovateli a členy hnutí,“ uvedl koordinátor hnutí pro Zlínský kraj Libor Lukáš. 

V ostatních městech se může veřejnost prozatím obracet na místní koordinátory, s nimiž si lze dohodnout individuální schůzky. „Ve všech krajích máme své zástupce na úrovni okresů a roste zastoupení našich dobrovolníků i v jednotlivých obcích,“ uvedl Václav Klaus mladší, pověřený předseda Trikolóry hnutí občanů.

Další články