Zde může být vaše reklama.
Sobota 27.4.
Svátek má Jaroslav
Menu

Kam bude strana směřovat? Karlovarští Piráti mají nové vedení

Karlovarští Piráti mají nové vedení

foto: Piráti KV

19. 08. 2019 - 09:00

Minulý měsíc zvolila členská základna Pirátů v Karlových Varech nové vedení místního sdružení. Novou předsedkyní karlovarských Pirátů se stala Daniela Bílá, 1. místopředsedkyní Barbora Hradečná a 2. místopředsedou Jindřich Čermák. Jak je u Pirátské strany pravidlem, volby se konaly prostřednictvím internetového fóra a mohli volit všichni členové strany.

Podle nově zvolené předsedkyně je pro karlovarské Piráty nejdůležitější pracovat na členské základně „V Karlových Varech máme množství sympatizantů, které bych ráda přivítala mezi Piráty. I proto jsme zvolili tento model, kdy se budu moci plně soustředit na budování silné základny a pořádání kulturních a společenských akcí pro všechny Varáky. První akcí, na kterou bych ráda všechny pozvala je dětské odpoledne, které se bude konat 8.září pod Chebským mostem.

Na prosazování politického programu tu jsou pak kolegové v zastupitelstvu a předseda zastupitelského klubu Jindra Čermák," dodává Bílá s úsměvem.

Podrobnosti o zvolených členech předsednictva:

Daniela Bílá (49) pracuje jako technik dodavatelsko‐odběratelských vztahů. Patří k zakladatelkám Pirátské strany v Karlových Varech, kde aktivně působí již od roku 2014. Je také výraznou občanskou aktivistkou, kdy například spoluorganizuje demonstrace Milionu chvilek v Karlových Varech. Je velkou milovnicí karlovarského filmového festivalu a ve svém volném čase nejraději zajde na hudební koncert a věnuje se přírodní medicíně. 

Barbora Hradečná (34) pracuje jako produkční a freelancer. Členkou Pirátské strany se stala v roce 2013 v Aši, kde také provozovala populární hudební klub. Po návratu do Karlových Varů se i zde zapojila do činnosti Pirátské strany a v minulém roce byla zvolena zastupitelkou. Ve volném čase ráda fotografuje a mezi její koníčky patří dobrá hudba, dobrá káva a dobré vegetariánské jídlo.

Jindřich Čermák (37) věnuje svůj pracovní čas plně Pirátské straně, jejímž členem se stal sice až v roce 2018, ale dlouhodobě pomáhal s její volební kampaní. V minulém roce byl lídrem Pirátů do komunálních voleb a po nich se stal předsedou zastupitelského klubu. Ve volném čase rád sáhne po knize z přeplněné knihovny nebo si zahraje deskovou hru z přeplněné sbírky. 

Další články